Stichting Urgente Noden Rheden en omstreken (SUN Rheden) operationeel vanaf 2 mei

Foto: SUN Rheden

RHEDEN/ROZENDAAL – Vanaf 2 mei aanstaande is de Stichting Urgente Noden Rheden en omstreken (SUN Rheden) operationeel. SUN Rheden kan met een eenmalige gift aan mensen voor wie geen enkele andere regeling meer geldt, noodhulp verstrekken. Eventueel binnen 24 uur.

Op 2 mei is er een voorlichtingsbijeenkomst in De Serre van Rozendaal, uitsluitend toegankelijk voor professionele hulpverleners. SUN Rheden is het 25ste noodhulpbureau van de SUN-organisatie in Nederland. Deze middag worden presentaties gegeven over de rol en de werkwijze van SUN. Het antwoord op de vraag hoe een bijdrage van SUN Rheden kan meehelpen aan de oplossing van financiële problemen, staat centraal.

Op die dag gaat ook de website van SUN Rheden live: http://www.sunrheden.nl.

Het giftenbudget van SUN Rheden is bijeen gebracht door Goede Doelen fondsen en elke euro die binnenkomt gaat naar noodhulp aan inwoners van Rheden. Een van de voorwaarden die aan de eenmalige gift is gekoppeld: er moet zicht zijn op een oplossing van de financiële problemen op termijn.

SUN Rheden heeft – samen met SUN Doesburg – een eigen kantoor met professionele bezetting aan de Kerkstraat 15 in Doesburg, in het Hanzegilde Ondernemershuis. De kantoorkosten zijn deels door een subsidie van de gemeente Rheden gedekt; het restant is bijgedragen door fondsen.

Het kantoor van SUN Rheden is bereikbaar onder telefoonnummer (026) 202 26 77 en per email: [email protected].

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen