Start Schoolvoetbal Velp en Rozendaal bij DVOV door burgemeester Petra van Wingerden

Foto:

VELP/ROZENDAAL – Woensdagmiddag om 13:15 uur heeft burgemeester Petra van Wingerden het schoolvoetbaltoernooi Velp en Rozendaal geopend door de wedstrijdbal, gebracht door de drone van Rheden Nieuws, in een klaarstaand doel te schieten. Voetbalvereniging DVOV is zoals gewoonlijk gastheer van het toernooi.

Ongeveer 500 groep 3,4, en 5 leerlingen van alle scholen van Velp en Rozendaal hebben teams gemaakt en spelen vanmiddag natuurlijk voor de winst en om de sportiviteits- en originaliteitsprijs.
Op 2 en 9 april 2014 organiseert Voetbalvereniging DVOV voor de elfde achtereenvolgende keer het Velps/Rozendaalse schoolvoetbal-toernooi. Op 2 april trekken de kinderen uit groep 3, 4 en 5 naar een bomvol sportpark ‘De Pinkenberg’ en op 9 april de kinderen uit groep 6, 7 en 8. Het toernooi wordt ondersteund door de gemeenten Rheden en Rozendaal, en door een grote hoeveelheid andere sponsoren. Hoofdsponsor is dit jaar Bumé Aannemingsbedrijf uit Velp.

Ook dit jaar is het natuurlijk de bedoeling dat het op beide middagen een aantrekkelijke, sportieve en gezellige aangelegenheid gaat worden. Vanzelfsprekend gaat het er tijdens het toernooi om dat de best voetballende teams in de prijzen vallen!
Maar omdat voor de toernooiorganisatie sportiviteit en originaliteit ook hoog in het vaandel staan wordt ook voor het team dat zich het sportiefst gedraagt en voor het team dat zich het meest origineel presenteert, een beker uitgereikt (en voor de laatste nog een geheime extra prijs). 
Ook dit jaar zullen leerlingen van ’t Venster in samenwerking met begeleiders van DVOV optreden als scheidsrechters.
Er worden foto’s gemaakt door Fotohuis Velp en Rheden Nieuws, deze zijn te zien via www.svenr.nl en
http://rheden.nieuws.nl
Klik HIER voor deel 1 van de foto’s. 
Klik HIER voor deel 2 van de foto’s.
Klik HIER voor deel 3 van de foto’s door Roy Koenhen van Fotohuis Velp.
Klik HIER voor deel 4 van de foto’s door Roy Koenhen van Fotohuis Velp.
Klik HIER voor deel 5 van de foto’s door Roy Koenhen van Fotohuis Velp.
 
Klik HIER voor deel 6 van de foto’s door Roy Koenhen van Fotohuis Velp.
Tijdens het toernooi is er niet alleen sprake van voetbal. De kinderen worden op diverse manieren vermaakt met o.a. een springkussen, muziek en Mascotte Vito van Vitesse zal aanwezig zijn. Kortom: DVOV heeft er alles aan gedaan om kinderen lekker in beweging te krijgen en te verbinden met de voetbalsport. Voor informatie kunt u terecht op de sites www.dvov.nl en www.svenr.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
schoolvoetbal-2014
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen