Scheurende ondernemers in natuurgebied de Posbank?

In de proeftuin elektrisch rijden mag ‘t…!   RHEDEN – Op donderdagochtend 17 april aanstaande, organiseert ondernemersvereniging DELS samen met gemeente Rheden en Slim Werken en Reizen de bijeenkomst ‘De Slimme Route’.

Op deze bijeenkomst krijgen Rhedense ondernemers informatie over de voordelen van duurzame mobiliteit voor hun organisatie. Dat betekent veel aandacht voor elektrisch vervoer: e-fietsen, e-auto’s, e-scooters, e-bestelbusjes en e-poolauto’s. 
Er is zelfs een proeftuin waar ondernemers elektrisch rijden kunnen uitproberen, van elektrische fiets tot luxe elektrische zakenauto! De bijeenkomst vindt plaats bij Paviljoen de Posbank van 08.00 tot 10.00 uur.
 
Na de succesvolle collectieve inkoopactie zonnepanelen (bijna 1000 geplaatste panelen via deze actie), richt de commissie Duurzaam Ondernemen en Innovatie van DELS zich nu op duurzame mobiliteit. 
Voordelen
Met deze bijeenkomst wil de commissie ondernemers op een leuke manier informeren over de voordelen van duurzaam vervoer voor hun bedrijf. Zo wordt er niet alleen informatie gegeven over elektrisch rijden, maar bijvoorbeeld ook over het slim(mer) organiseren van het woon-werk verkeer van medewerkers. De bijeenkomst is voor bedoeld voor alle ondernemers uit gemeente Rheden en is gratis toegankelijk. 
Gratis auto met privéchauffeur!
Ondernemers die zich vóór 4 april a.s. aanmelden, maken ook nog kans op 1 dag gratis elektrische auto met privéchauffeur! Zo kunnen zij zelf de complete rust ervaren van een elektrische auto met chauffeur die hen naar al hun afspraken rijdt.. De winnaar wordt tijdens de bijeenkomst bekend gemaakt.
Aanmelden 
Er is een beperkt aantal plaatsen voor de bijeenkomst beschikbaar, dus meldt u zich snel aan, want vol = vol. Aanmelden en meer informatie op de website www.deslimmeroute.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen