Lomar Sportvilla Dieren en “Let’s Move for a Better World”

Foto:

DIEREN – In april gaan fitnessclubs in heel Nederland samen met hun leden de strijd aan tegen overgewicht bij kinderen. Onder het motto Let’s Move for a Better World genereren leden gedurende een maand zoveel mogelijk MOVEs voor hun club door maximaal te bewegen. Lomar Sportvilla in Dieren mengt zich in de strijd. 

De fitnessclub waar na een maand tijd de meeste MOVEs zijn verzameld, ontvangt een cheque ter waarde van vijfduizend euro, te besteden aan een programma om obesitas bij kinderen tegen te gaan.
Details
De campagne Let’s Move for a Better World ondersteunt wereldwijd het belang van lichaamsbeweging voor kinderen met obesitas. Dit groeiende maatschappelijke probleem heeft in een groot aantal landen verstrekkende gevolgen voor de gezondheid van kinderen. In Nederland is een op de tien kinderen (10%) en bijna een kwart van de jongeren (22%) inactief (TNO, Convenant Gezond Gewicht december 2013). Let’s Move for a Better world is een samenwerking tussen fitnessclubs over de hele wereld en Technogym, toonaangevend fabrikant van fitness en wellness toepassingen.
Door heel Nederland
Fitnessclubs verspreid door heel Nederland, waaronder Lomar Sportvilla, zijn uitgerust met cardio-apparaten van Technogym die de trainingsresultaten van gebruikers registreren. Zodra leden in beweging komen, worden hun activiteiten omgezet naar MOVEs. Hoe langer en intensiever deelnemers bewegen, des te meer MOVEs zij genereren voor Lomar Sportvilla en des te groter de bijdrage aan een gezondere wereld. Tijdens Let’s Move for a Better World wordt de actuele stand in de strijd bijgehouden op digitale schermen in de clubs. Leden kunnen hun persoonlijke prestaties eenvoudig delen met vrienden en bekenden via sociale media.
Help mee!
Let’s Move for a Better World gaat van start op donderdag 3 april 2014. Als de leden van Lomar Sportvilla in een maand tijd de meeste MOVEs weten te genereren, dan ontvangt de club een cheque ter waarde van vijfduizend euro. De winnende club kan dit bedrag besteden aan het ontwikkelen van een bewegingsprogramma voor kinderen, of doneren aan een non-profit organisatie naar keuze die zich in Nederland inzet in de strijd tegen obesitas bij kinderen. De campagne is online te volgen: www.technogym.com/nl/letsmove.
Wil jij ook bijdragen aan een gezondere wereld en in actie komen in de strijd tegen overgewicht bij kinderen? Daag jezelf uit, meld je aan bij Lomar Sportvilla in Dieren en Let’s Move for a Better World! 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
lomar2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen