Run4Gold op de Posbank

Foto: Run4Gold MAF

RHEDEN – Op de Posbank wordt voor de zevende keer de “Run4Gold” gelopen. Deze pittige sponsorduurloop van 8 km is bedoeld om geld bij elkaar te lopen voor Marijn en Noortje Goud‐Witteveen. Een korter rondje van 4,3 km zonder extreme helling of een wandeling kan ook.

Op zaterdag 6 mei om 14:30 uur is er een kidsrun. Start: Hoek Burgemeester Bloemersweg – Beekhuizenseweg.

De opbrengst van deze loop komt in zijn geheel ten goede aan de uitzending van Marijn en Noortje bij Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF. Run4Gold

Op 17 maart 2014 zijn Marijn en Noortje met hun kinderen, Judah en Salomé vertrokken naar Angola waar Marijn als piloot/monteur voor MAF werkt. Ze zijn nu in Nederland voor verlenging van hun visa en zijn aanwezig bij de Run4Gold.

MAF is met 130 vliegtuigen ’s werelds grootste onafhankelijke non‐profit vliegorganisatie. Als interkerkelijke organisatie werkt zij samen met kerken en hulporganisaties waaronder UNHCR, Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen en World Vision. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp. De piloten van MAF krijgen geen salaris maar worden volledig ondersteund door supporters en inkomsten uit fondswervingsacties zoals de “Run4Gold”.

Het minimale sponsorbedrag voor de Run4Gold bedraagt €10,-. Er is een rondvlucht voor 2 passagiers beschikbaar voor degene die het hoogste sponsorbedrag scoort! (minimaal €100,-)

Locatie: hoek Beekhuizenseweg – Burgemeester Bloemersweg Rheden.
Aanmelden kan bij [email protected]

Meer informatie: www.run4gold.nl.

Elke 5 minuten stijgt er een MAF vliegtuig op om te helpen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen