Kom jij ook naar de 12 Summits clean up top?!

Foto: 12-Summits

VELP/ROZENDAAL/RHEDEN – Tijdens de internationale “Let’s Clean Up Europe”-week zal op zaterdag 13 mei, 12 Summits plaatsvinden. Let’s make it clean up top!

Samen met gemeente Rheden en actieve bewoners uit de omgeving en anderen enthousiastelingen gaat de organisatie de hoogste top* van provincie Gelderland zwerfafval vrij maken! Die top is de Emmapiramide met een hoogte van 98 meter boven N.A.P.

Op zaterdag 13 mei verzamelen de deelnemers zich om 15:00 uur bij de parkeerplaats bij de Emmapiramide op de Kluizenaarsweg in Rozendaal. Vanaf dat punt gaan ze met stokken en zakken al prikkend op en om het hoogste punt van Gelderland zwerfafval verzamelen. De organisatie verwacht om uiterlijk 17:00 uur weer terug te zijn op de startlocatie.

Meld je aan op: http://www.12summits.nl

*Officieel is het hoogste punt van Provincie Gelderland te vinden in De Imbosch, daar ligt een plek die maar liefst 110 meter boven N.A.P. hoog is. Echter is deze locatie moeilijk te bereiken en heeft de organisatie gekozen voor de Emmapiramide. Overigens is er rond de Emmapiramide meer zwerfafval te vinden, dus heeft het daar meer zin!

12 summits

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen