Pub Quiz bij Café d’Oranjeboom te Velp

Foto: Café d'Oranjeboom

VELP – Na weken van vragen maken, foto’s uitzoeken, nieuwtjes verwerken en dergelijke is het op donderdag 18 mei weer zover! De PubQuiz in Café d’Oranjeboom!

Op donderdag 18 mei zal Niels Gabriël u de leukste, gekste en meest spannende pubquiz presenteren, waarin het aan alle teams de taak is om zoveel mogelijk punten te scoren, om zo naar huis te gaan met de prijs voor beste team.

Zoals altijd maakt u ook deze keer weer kans op een cadeaubon van Café d’Oranjeboom, voor weer een gezellig avondje uit!

Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen. Inschrijven kan van te voren aan de bar bij Café d’Oranjeboom, of op de avond zelf. Bij inschrijving dient ook het inschrijfgeld van €5,- per team contant voldaan te worden. Let op dat we bij inschrijving op de dag zelf niet kunnen garanderen dat we nog plek hebben!

De quiz start om 20:00 uur stipt, dus wees op tijd. Inloop vanaf 19:30 uur.

Zorg dat u zich op tijd inschrijft, want vol is vol! Hopelijk tot ziens op donderdag 18 mei! Kijk voor meer informatie op: https://www.cafedoranjeboom.nl/evenement/pubquiz-18-mei

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen