VVD Rheden bereidt zich voor op de toekomst

Foto: VVD

LAAG-SOEREN/GEMEENTE RHEDEN – VVD Rheden is zich aan het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De liberalen gaan de komende maanden aan de slag met het opstellen van een verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022.

Samen met inwoners

De VVD wil de inhoud van dit programma samen met inwoners, verenigingen, belangenorganisaties en ondernemers opstellen. VVD Rheden gaat hiervoor de komende maanden langs de zeven dorpen van de gemeente Rheden en nodigt belangstellenden uit om mee te denken over de toekomst van de gemeente.

Via de website http://vvd.rheden.nl en de lokale media zal bekend gemaakt worden waar en wanneer deze bijeenkomsten plaatsvinden.

Laag-Soeren

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 13 mei, in De Harmonie in Laag-Soeren. De liberalen zijn daar van 11.00 uur tot 13.00 uur om, onder het genot van een kop koffie, met u te praten over hoe u de toekomst van onze gemeente ziet.

Wilt u ook in gesprek gaan?

Ook kunt u door een mail te sturen naar [email protected] aangeven dat u graag met de liberalen uit Rheden in gesprek gaat.

Verkiezingsprogramma in de maak

Tijdens deze bijeenkomsten zullen de huidige fractieleden, kandidaat raadsleden en wethouder Ronald Haverkamp aanwezig zijn om met belangstellenden in gesprek te gaan. Het programma dat hieruit voorkomt zal als inzet voor eventuele coalitie-onderhandelingen gebruikt worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen