Het regent voorstellingen bij Studio26 in Velp

Foto: Studio26

VELP – In mei is het druk in het theater van Studio26 in Velp. Kom komende tijd naar het theater voor ‘groen’ muziektheater, een circus over consumptiegedrag en een vrolijke dansvoorstelling voor en door kinderen.

Groene voorstelling

GroenKom zondag 14 mei naar de muziektheatervoorstelling Groen voor een verzameling van scènes, muziek en dans over groen zijn. Tegenwoordig is iedereen bezig met groen zijn. Groen eten, groen voelen, groen doen, groen beleven. Maar dat is moeilijk! De één geniet van het vers gemaaide gras, de bloemen aan de bomen, en de ander krijgt er dikke ogen van en moet ervan niezen. Hoe groen ben jij eigenlijk..?

Waar moet de rommel heen?

ConsucircusZaterdag 20 mei word je als consument tijdens de circusvoorstelling Consucircus met je neus op de feiten gedrukt. Wat moeten we met al die spullen? We kunnen doen alsof het niet bestaat, het probleem verschuiven of de rommel opruimen. Wat we ook kunnen doen: alle spullen gebruiken om er een circus mee te maken.

Gezellige kindervoorstelling

KindervoorstellingZondag 21 mei spelen de kleuter- en kindergroepen ‘dans en circus’ van Studio26 de voorstelling De bijen zijn terug!. In de vrolijke kindervoorstelling De bijen zijn terug! maak je kennis met een bijenfamilie met bloemen-, schoonmaak- en honingbijen. Zal het de bijen lukken om het bal voor de jarige bijenkoningin op tijd te organiseren én de slechterik die roet in het eten wil gooien tegen te houden? Een gezellige voorstelling voor het hele gezin!

Voor tickets en meer informatie over deze en andere voorstellingen ga je naar de website van Studio26: http://www.studio26.nl/webshop

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen