Groei & Bloei. Plantjesmarkt en bloemschikken

Foto: Groei & Bloei Veluwezoom

EERBEEK – Het is langzamerhand in mei traditie geworden, dat Groei & Bloei een plantjesmarkt op zondag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur houdt, waar mensen met een passie voor planten hun zelf gestekte en gezaaide liefhebbers planten te koop aanbieden.

Plantjesmarkt

Groei & Bloei organiseert een voorjaars- en een najaarsruilbeurs. Waarom dan toch nog een plantjesmarkt in mei? Deze plantjesmarkt organiseren ze, omdat hier niet de doorsnee planten worden aangeboden. Met veel zorg en toewijding hebben deze hobbyisten vaak plantjes opgepot en gekweekt, en om hun “kindjes” zomaar voor het grijpen bij een ruilbeurs te zetten, dat gaat voor deze mensen met passie een beetje ver.

Els Keurentjes

Voordeel voor de tuinliefhebbers die niet zaaien, stekken en kweken is, dat zij nu voor een heel schappelijk prijsje interessante plantjes kunnen aanschaffen. Het aanbod varieert van éénjarigen, kuipplanten, schaduwplanten, plantjes voor de moestuin, vaste planten, enz. Els Keurentjes heeft natuurlijk bijzondere éénjarigen. Heel bijzonder dat zij ook komt.

Bloemschikken

Ali Bosveld en Marjo de Jager gaan weer bloemschikken en de fraaie bloemstukjes zijn te koop.

In de super diervriendelijke tuin kunt u rondwandelen en genieten. Vooral veel gezelligheid en er is koffie of thee. Zondag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur. Vrij entree. Charlotte van Bourbonlaan 24, 6961 ER Eerbeek.

Website: http://www.veluwezoom.groei.nl , http://www.bloebelenbellis.nl

Plantjesmarkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen