Gazelle-brommers en motoren gezocht

Foto: www.batavusbromfietsclub.nl

DIEREN – Naast het Gazelle Champion Mondial Festival op zaterdag 10 juni in het kader van 125 jaar Gazelle, wil de organisatie van het festival samen met enkele enthousiastelingen ook stil staan bij de brommer- en motorenproductie van Gazelle.

Gazelle brommers en motoren

Vele oude en nieuwe Gazelle fietsen zullen naar het Champion Mondial Festival komen. Maar het plaatje is natuurlijk pas compleet als er ook Gazelle brommers en motoren ter plaatse zijn. De organisatie wil dan ook eigenaren van Gazelle brommers en motoren uitnodigen zich aan te melden voor het Champion Mondial Festival.

Rit in en rondom Dieren

Afhankelijk van de aanmeldingen wordt bekeken waar de gemotoriseerde Gazelles een opstellingsplek krijgen op het terrein en mogelijk ook gezamenlijk een rit gaan maken in en rondom Dieren. Op zaterdag 10 juni vanaf 11.00 uur in de ochtend tot einde event om 16.00 uur is iedereen van harte welkom.

Inschatting, aanmelding via de mail

Om een inschatting te krijgen van deelname werkt de organisatie alleen met een opgave! Vermeld even met welk vervoermiddel u langs komt! Mail naar de heer J. Withaar, [email protected]. Voor informatie bel naar 026-3620075.

Champion Mondial Festival

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden