Politiek Café bij boekhandel Jansen & de Feijter

Foto: Google Maps

VELPWegens het succes van de eerste bijeenkomst op 6 maart, houdt boekhandel Jansen & de Feijter op maandagavond 22 mei wederom een politiek café.

Tijdens het eerste debat met burgers en lokale politici, voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen, kwamen een aantal thema’s naar voren die om verdieping en een vervolg vroegen. Drie thema’s zullen nu aan de hand van prikkelende stellingen van een deskundige worden besproken in de politieke arena binnen de muren van de boekhandel.

Het thema ‘Europa en de euro’ wordt ingeleid door Willem van de Wardt. Paul Metz leidt de discussie over het basisinkomen en Hein Hoek (moderator van het Philocafé) poneert uitdagende stellingen aan de hand van ‘de wettelijke grenzen van fatsoen’.

De drie inleiders lichten hun stelling toe en verdedigen deze ook. Aansluitend kunnen vanuit het publiek vragen worden gesteld ter verduidelijking, waarna de discussie kan losbarsten.

Na de zomer zal Jansen & de Feijter in toekomstige politieke café’s ook tijd inruimen voor lokale thema’s. Iedereen is van harte welkom, ongeacht politieke voorkeur of ervaring.

Boekhandel Jansen & de Feijter – Emmastraat 6, Velp – aanvang 20.00 uur – vrij entree

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen