Nieuwe afstand bij Rhedense Avondvierdaagse is een groot succes!

RHEDEN – Voor de eerste keer dit jaar heeft de Rhedense Vierdaagse een nieuwe afstand die ouderen, mindervaliden en kleine kinderen in staat stelt toch 2 avonden mee te doen met de wandelvierdaagse van Rheden.

De organisatie had niet verwacht dat er zich zo veel wandelaars voor de afstand zouden inschrijven. Maar liefst 68 ouderen en aantal kinderen gaven zich op!

Bij de start kregen de deelnemers nog wat lekkers alvorens zij zich gezamenlijk richting de finish begaven. Iets voor het eindpunt, bij Sportcombinatie Rheden, stond Tjebbe Vugts de deelnemers op te wachten. Hier sprak hij de deelnemers toe en hij vergat ook vooral niet alle vrijwilligers te bedanken die de deelnemers hadden begeleid. Tjebbe Vugts hielp vervolgens de organisatie met het uitdelen van medailles en bloemen.

Vervolgens ging de stoet, voorafgegaan door de March en Showband Rheden naar het eindpunt bij Woonzorgcentrum Rhederhof. Waar iedereen werd ontvangen met een verfrissend drankje in de grote zaal.

De organisatie is zeer tevreden en zal deze afstand ook volgend jaar terug laten komen. Het was een groot succes, zeker door het geweldige mooie weer deze dagen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen