Een uniek festival waar de amateurkunsten van Rheden zich presenteren

Foto: RiQQ

VELP – Het wordt mooi weer. Wat is er dan leuker dan voor het eerst weer naar Openluchttheater de Pinkenberg te gaan. Dat kan! Op zondag 28 mei organiseert Cultuurbedrijf RIQQ het Fragmentenfestival.

Een uniek festival waar de amateurkunsten van gemeente Rheden zich presenteren.

Muziekverenigingen, bands, koren, theaterverenigingen en talentklassen uit de regio brengen tussen 11:00 en 16:30 uur fragmenten uit hun repertoire. De toegang is gratis.

Amateurkunsten

De amateurkunsten hebben een belangrijke rol in het culturele leven van Rheden. Jong en oud spelen, zingen of dansen bij de talrijke verenigingen, bands en cursuscentra. We zijn trots op de Rhedense amateurkunst en willen graag dat dit, in al haar diversiteit, behouden blijft.

Dit is de kans!

Daarom biedt Cultuurbedrijf RIQQ op 28 mei een podium aan alle amateurkunstenaars die willen laten zien wat zij doen. Als je zelf van plan bent om je talent te willen (her) ontdekken is dit de kans voor een kennismaking.

Fragmentenfestival 2017

Geniet met een drankje in de prachtige omgeving en laat je verrassen door Wilhelmina Spankeren, Unisono, Rhedelijk Cultureel en de bands Local Heroes, Southern Delight, Funked Up Younsters, Rewinders. Singer songwriter Veerle den Hartog is ook van de partij en dans zie je van Studio 26. Toneel wordt gespeeld door de Rhederijckers en het Wijktheater Rheden.

Het Fragmentenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.

Fragmentenfestival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen