Jacobs Verhuizingen zoekt Medewerker Logistieke Planning (1Fte)

Foto: Jacobs Verhuizingen B.V

VACATURE VELP – Jacobs Verhuizingen B.V., ons familiebedrijf, verzorgt al sinds 1937 verhuizingen en transport in zowel binnen- als buitenland. Wij zijn gevestigd te Velp bij Arnhem en beschikken over 17 wagens, waarvan 9 wagens bestemd zijn voor transport en 8 voor verhuizingen, zowel nationaal als internationaal.

Door onze jarenlange ervaring bieden wij onze opdrachtgevers iedere dag kwaliteit, zorg en service, kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben.

Onze Ambitie:

Wij groeien sterk internationaal, hebben plannen voor nieuwbouw en zijn daarom op zoek naar een gemotiveerde en ondernemende Medewerker Logistieke Planning (1Fte) ter aanvulling op het huidige team om ons bedrijf verder te ontwikkelen.

Over de functie:

De Medewerker Logistieke Planning houdt zich mede bezig met de operationele aansturing van onze organisatie. Je hebt veel contact met klanten en opdrachtgevers. Samen met het team werk je aan een zo efficiënt mogelijke planning en uitvoering van de werkzaamheden. Tevens denk je vanuit deze functie mee aan het verder ontwikkelen van de organisatie.

De ideale kandidaat

Past in ons familiebedrijf en beschikt over een MBO opleiding, met HBO denk niveau, richting Transport en Logistiek. Je vindt het leuk om als een spin in het web in onze organisatie te functioneren en je beheerst de Engelse en Duitse taal. Ervaring met planning is geen must, wel een pre.

Jacobs Verhuizingen B.V. biedt een uitdagende baan bij een groeiende organisatie. Hierbij is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een open en sociaal team met korte lijnen. Uiteraard horen hierbij prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bezit jij bovenstaande kwaliteiten en wil je je verder ontwikkelen binnen ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via 026-3619584 en vraag naar Annemiek. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Mail dan naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Jacobs Verhuizingen

https://www.klantenvertellen.nl/beoordelingen/erkende_verhuizer_jacobs_verhuizingen_b.v./

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen