Alleen ballonnenoptocht in plaats van ballonnenwedstrijd

20 aug 2015, 9:35 Nieuws
pand31
DIEREN - Buurtvereniging Stenfert organiseert zoals eerder vermeld zaterdag 19 september haar jaarlijkse zomerfeest waarbij zij ook aandacht vragen voor het project Buren voor Buren en het Servicepunt Dieren.
De eerder aangekondigde ballonnenwedstrijd is aangepast. De optocht blijft maar in plaats van dat de ballonnen worden opgelaten, mogen de kinderen hun ballon mee naar huis nemen. De Gelreband vertrekt 19 september om 10.00 uur vanaf school de Wensvogel aan de Geitenbergweg.
Ballonnenoptocht i.p.v. wedstrijd
Kinderen kunnen achter de muziek aanlopen met een speciale reclameballon voor het Servicepunt Dieren / Groene Vingers. Op de Van der Duyn van Maasdamstraat eindigt de optocht. Kinderen kunnen hun van tevoren ingevuld kaartje met hun gegevens in een ton stoppen. Hieruit worden drie kaartjes getrokken die een kleine prijs winnen. Voor elke deelnemer is er een kleine attentie.
Vooraf aanmelden
Kinderen die mee willen lopen moeten zich vooraf aanmelden. Dat kan door te mailen naar [email protected]. Vermeldt in de mail naam, leeftijd en telefoonnummer van het kind. Deelnemers worden verzocht zich op 19 september om 09.30 uur te verzamelen op het schoolplein van de Wensvogel waar de ballonnen en kaartjes worden uitgereikt.