Alternatief programma Palmpasenoptocht Velp

30 mrt 2015, 18:48 Nieuws
de beemd 29 3 15 0001
VELP - Drum- en Showfanfare Mr. H.M. v.d. Zandt organiseert jaarlijks de Palmpasenoptocht in Velp. Helaas waren de weergoden hen op deze zondag niet goed gestemd en kwam het met bakken uit de hemel. Er moest een alternatief worden gevonden, ook omdat de opkomst door het slechte weer zeer gering was.
Er werd besloten onder begeleiding van het muziekkorps rondjes te lopen in het lokaal met voorop de paashaas gevolgd door de kinderen met hun paasstok. De jury beoordeelde alle kinderen (7) op de mooiste paasstokken en maakte de winnaars na afloop bekend.
  1. Dana Matser
  2. Fenna de Beijer
  3. Mirna Kok
  4. Marc Modderkolk
  5. Olivier Berentsen
  6. Marissa de Weerd
  7. Benjamin van den Boogaard
Zij mochten allen een mooie prijs uitkiezen van de tafel. Hierna konden de kinderen met hun ouders buiten paaseieren gaan zoeken. De gevonden nepeieren konden de kinderen later ook inleveren voor een cadeau op de tafel. Natuurlijk kregen zij ook echte paaseieren van de Paashaas.
Omdat in de hele regio alle optochten waren afgelast, kwam Omroep Gelderland opnames maken bij het Show- en Fanfarekorps v.d Zandt, zij was een van de enige verenigingen die een alternatief programma hadden en de Palmpasenoptocht niet afgelasten. Ook de March- en ShowBand Rheden uit Rheden had een alternatief programma voor de kinderen, dit was s ‘avonds terug te zien op Omroep Gelderland.
De zaal was vanaf 13.00 uur open, het aangepaste programma begon om 14.00 uur.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.