Brede school het Kasteel in Velp viert 10 jaar bestaan

27 jun 2018, 11:40 Nieuws
buurthuis de poort
VELP - Brede school het Kasteel in Velp bestaat 10 jaar en dat wordt in de week van 2 tot en met 5 juli 2018 groots gevierd!
De afgelopen jaren is er een intensieve, duurzame samenwerking met de school en alle partners binnen de brede school ontstaan. Een samenwerking die zich richt op kind en gezin in de wijk.
De basisschool de Kameleon, Buurthuis de Poort, het jeugd- en wijkwerk van Radar Uitvoering en kinderopvang en peuterspeelzaal ‘de Schatkist’ van Puck en Co hebben ook nu de handen ineen geslagen om een feestelijke week rondom het tienjarig bestaan te realiseren.
Een programma waarbij wijkinitiatieven op muzikaal, creatief en sportief vlak omarmt worden. Zo zal er worden gedanst en muziek en theater gemaakt worden, maar er is ook een mini voetbaltoernooi en is er een sportdag voor de kinderen van de school
Gedurende de week is er een expositie in buurthuis de Poort van de school vroeger, nu en in de toekomst. Foto’s vertellen het verhaal van vroeger en creatieve werken van de kinderen geven een inkijkje van hoe zij de school van de toekomst zien.
Als klapper wordt de week afgesloten met een buurtfeest in de Poort. Wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden is hierbij aanwezig, hij onthult daar een tweetal kunstwerken die speciaal ter ere van het tienjarig bestaan zijn gemaakt. Daarnaast is er uiteraard gezellige muziek en een hapje en een drankje (verzorgd door de kookgroep van de Poort i.s.m. het Wijkplatform Velp Zuid)
Alle buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om aan een (of meerdere) van de programmaonderdelen deel te nemen.
  • Expositie: gehele week in de Poort (vrije entree)
  • Donderdag 5 juli vanaf 17.00 voetbaltoernooi en aansluitend het buurtfeest in de Poort (vrije entree, eten en drinken tegen kleine vergoeding)
Gehele programma op www.buurthuisdepoort.nl of www.kameleon-velp.nl