Buurt Kerst High Tea EGD goed bezocht

20 dec 2016, 21:23 Nieuws
egd high tea 0
DIEREN - Zaterdagmiddag was er in het gebouw van de Evangelische Gemeente Dieren een High Tea. Deze was speciaal georganiseerd voor buurtbewoners, die volop gehoor hadden gegeven aan de persoonlijke uitnodiging.

High Tea

High Tea
Het doel van deze middag was om buurtbewoners (hernieuwd) kennis te laten maken met de kerkgemeenschap die afgelopen voorjaar een eigen gebouw heeft geopend aan de Mr. Aalbersestraat. Men kon een kijkje nemen in het gebouw en kennis maken met verschillende activiteiten. Tijdens deze bijeenkomst was er ook een presentatie te zien, met name die van de bouw van het pand.
High Tea
Op het terrein waren twee personen verkleed als herder die met kinderen brood aan het bakken waren bij een vuurkorf. Binnen werd men eerst verwelkomd door de gastheren en later in de zaal door gastvrouwen die de bezoekers van een kop koffie of thee voorzagen. Tevens werd men uitgenodigd langs het buffet te lopen waar heel lekkers op uitgestald lag.
Ook aan de kinderen was gedacht. Voor hen was er van alles te snoepen, en zij konden zich vermaken met oudhollandse spelletjes. Bij het verlaten van het gebouw kreeg men nog een presentje mee met daarbij een uitnodiging voor de komende kerstviering.
High Tea