Buurt pimpt bloembollen samen met Groenhorst Velp

14 jan 2016, 9:58 Nieuws
groenhorst velp nieuwjaarsbijeenkomst1
Groenhorst Velp
VELP - Om 2016 goed in te luiden heeft Groenhorst Velp de buurtbewoners uitgenodigd voor een workshop bloemschikken met aansluitend een nieuwjaarsbijeenkomst.
De buren zien in principe alleen maar de buitenkant van het gebouw en daarom leek het Jacolien Spijkerboer, directeur van Groenhorst Velp, een goed plan om de bewoners een beeld te geven van de binnenkant van het gebouw door ze uit te nodigen. Tijdens het tweede gedeelte van de avond is er dan ook een rondleiding gegeven door het onlangs vernieuwde schoolpand.
Workshop
Een lokaal vol met buurtbewoners zijn gisteravond actief bezig geweest met het pimpen van hyacintenbollen onder leiding van de docenten Marieke Kersten, Bernard van der Lugt en een viertal vmbo leerlingen die de mensen konden helpen met handige tips. Het ging er gezellig aan toe en aan het einde van het uur kon iedereen met een creatief bollenschaaltje naar huis.
Rondleiding en nieuwjaarswens
Jacolien Spijkerboer heeft tijdens het tweede gedeelte van de avond de geïnteresseerde bewoners toegesproken. Daarna geproost op een goed en gezond nieuwjaar hebben de collega’s groepjes mensen het hele gebouw laten zien. Een gezellige, creatieve en mooie avond was het.
groenhorst velp nieuwjaarsbijeenkomst2