De Grote Rhedense Circus Sinterklaasshow in dorp Rheden

26 nov 2015, 8:50 Nieuws
circus
RHEDEN - Circus Bossle, Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang en de Stichting Sint Nicolaas Organisatie Rheden hebben de handen ineen geslagen om een fantastische circusvoorstelling in het dorp Rheden mogelijk te maken.
Het thema van het circus is Sinterklaas, waarbij een meisje een heel mooie wens heeft voor Sinterklaas. Komt die wens uit? En de Sint zelf? Dat is voor de kinderen de verrassing. We gaan het met elkaar beleven in een gezellig verwarmde circustent die plaats biedt aan 240 gasten. En de kinderen kunnen met de Sint (en Piet) op de foto.
De rijk gevulde show wordt gepresenteerd met luchtacrobatiek, jongleren, messen werpen en natuurlijk een grote dosis humor van de clown. Dieren ontbreken er ook niet. De dieren, zoals paarden, pony’s, lama’s, mini koeien, honden en andere toegestane dieren zijn op een vriendelijke manier getraind en vertonen hun kunnen in de piste.
Kinderen (en hun ouders/verzorgers en wellicht opa’s en oma’s) zullen genieten. Een kadootje voor de kinderen en als echte aanloop naar de verjaardag van Sinterklaas. Wij hopen op een grote opkomst!
Het circus is toegankelijk voor alle bewoners van de dorpen van de gemeente Rheden (en daarbuiten).
Voorstellingen:
  • zaterdag 28 november om 14.00 en om 17.00 uur
  • zondag 29 november om 14.00 uur.
Het circus staat op het grote parkeerterrein aan de IJsselsingel bij Voetbalvereniging Worth Rheden.
Kaartverkoop vanaf woensdag 25 nov. elke dag van 10.00-11.00 uur en voorafgaand voor de aanvang van de show aan de kassa van het circus. Pinnen is helaas niet mogelijk.
Circus Bossle
Het circusgezelschap Circus Bossle is een klein reizend familiecircus, afkomstig uit Duitsland. Met in totaal 22 mensen reizen zij door heel Europa: volwassenen en hun kinderen die ook volop meedoen in de show. Zij reizen nu 4 jaar door Nederland met hun programma in een eigen verwarmde ronde circustent met een doorsnede van 18 meter, goed voor ruim 240 toeschouwers.
circusrheden