Dweilorkest Tis Niks Wut Niks zet Zorgcentrum het Lorentzhuis op zijn kop

11 feb 2018, 11:27 Nieuws
tis niks wut niks lorentzhuis 02 2018 1
VELPDweilorkest Tis Niks Wut Niks gaf afgelopen zaterdag 10 februari voor de eerste keer een gratis optreden voor de bewoners van het Lorentzhuis aan de Rijnstraat 1 in Velp.
Op deze manier willen zij iets terug doen voor de maatschappij, en vooral voor de ouderen. Het idee ontstond toen de band een keer een oefenmiddag gaf in het Lorentzhuis. dit beviel zo goed bij de bewoners en het personeel, dat er afgesproken werd nog een keer te komen spelen tijdens de carnaval.
De band bestaande uit zo’n 16 leden kwam dan ook afgelopen zaterdag in carnavalssfeer binnen met Prins Wilco en Prinses Ashley.
Nadat een aantal nummers waren gespeeld, bedankten de Prins en Prinses het personeel, alle aanwezigen kregen vervolgens een herinnering.
De bewoners van het Zorgcentrum genoten zichtbaar. Na een korte pauze speelde het dweilorkest weer enkele bekende nummers en liep of reed men in de rolstoel de polonaise.
Het dweilorkest bestaat al meer dan 25 jaar en vrijwel nog steeds in de zelfde bezetting. Het is een hecht team dat vele optredens geeft op feestjes, bruiloften, winkelopeningen of bij voetbalwedstrijden. In de buurt, maar ook in Duitsland.
Het optreden begon om 14.00 uur en werd afgesloten om 15.30 uur. De band werd hartelijk bedankt en als blijk van waardering ontvingen zij nog een krat bier.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s. De Band zoekt nog enkele muzikanten, kijk voor meer informatie op: http://www.tisnikswutniks.nl/ .