Eierenactie Pasen 2019 Grote Kerk in Velp

04 apr 2019, 12:45 Nieuws
paaseierenactie diaconie van de protestantse gemeente te velp
VELP - Al voor de 5ekeer op rij organiseert de Diakonie van de Protestantse Gemeente Velp ook dit jaar weer een Eierenactie rond Pasen. Op zaterdag 13 april 2019 kan iedereen eieren inbrengen in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 in Velp.
De hoofdingang van de kerk is open van 10.00-12.00 uur en er is koffie met wat lekkers. Ook op Palmzondag 14 april 2019 kunnen vóór de kerkdienst van 10.00 uur nog eieren worden ingebracht.
Op Goede Vrijdag 19 april 2019 worden alle ingebrachte eieren aangeboden aan de coördinatoren van de twee Velpse uitgiftepunten van de Voedselbank. Diezelfde middag worden de eieren meegegeven aan de cliënten van de Voedselbank als ze hun wekelijkse voedselpakket komen ophalen.
De Diaconie van de Protestantse Gemeente Velp geeft ook dit jaar voor de kinderen van de uitgiftepunten weer eierverfmolentjes mee zodat alle kinderen vóór Pasen hun eieren mooi kunnen verven. De organisatie hoopt dat mede door uw bijdrage aan de Eierenactie vele kinderen in Velp met Pasen een eitje kunnen eten.
Namens de cliënten van de Voedselbank hartelijk dank voor uw bijdrage!

Lees ook: