Gratis workshop voor de leden van Naastenhulp

17 aug 2016, 16:14 Nieuws
naastenhulpfbgroep
DIEREN - Mensen zeggen altijd zo gemakkelijk; wel goed voor jezelf zorgen he! En meestal zeggen we dan allemaal braaf "ja". Vaak gaan we dan gewoon verder zoals we al deden, want wat is dat nou, zorgen voor jezelf en hoe doe je dat dan?
In het kader van voor jezelf zorgen wil de beheerder (Susanne Abrahams) van de Facebookgroep Naastenhulp daarom een scala aan workshops aanbieden voor de mensen van Naastenhulp wat het "zorgen voor jezelf" meer tastbaar kan maken.
'Kijken jullie wel eens naar Gordon Ramsey de t.v. kok? Die loopt vloekend, tierend en schreeuwend te vertellen dat hij assertief is en dat iedere chefkok zo moet doen om gehoord te worden.Zo hebben een heleboel mensen ook een bepaalde associatie met het woord "Assertief". Vooral voor mensen die bescheiden zijn en vooral niet op de voorgrond willen treden is het bijna een vies woord.
Geheel onterecht want assertief zijn betekend niks anders dan opkomen of staan voor jezelf met behoud van respect voor de ander. Dat is even wat anders dan flink je stem verheffen' aldus Susanne.
In de workshop “Assertief zijn is respectvol” gaan deelnemers samen onderzoeken wat daarbij het beste bij hen past.
Deze workshop is voor de leden van Naastenhulp Gratis (twv €145 excl). Iedereen mag lid worden. Ga naar de Facebookpagina en meldt je aan als lid. Bij “evenementen” kun je aangeven dat je deel wilt nemen aan deze workshop.
Wanneer: zaterdag 20 augustus
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Plaats: Spankeren
VOOR DEZE WORKSHOP ZIJN NOG 2 PLEKKEN OVER