Halloween op de kinderboerderij in Rheden

01 nov 2015, 19:55 Nieuws
brinkweg 31 10 15 001
RHEDEN – Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Halloweenavond weer plaats bij de kinderboerderij aan de Brinkweg 1 te Rheden. Nadat er een spooktocht voor de allerkleinsten was geweest om 19.15 uur, was het de beurt aan de oudere kinderen, al dan niet met hun ouders, deze spooktocht begon om 19.45 uur.
Er was weer een spannende tocht uitgezet door de donkere weilanden in en om de kinderboerderij. In kleine groepjes mochten de vele bezoekers in het pikkedonker proberen een route af te leggen, naar mate dat men een stukje had gelopen hoopte men toch op een goede afloop. Want het was best eng zo in het donker, dat was te horen aan al het gegil van vooral de meiden. Men moest tenminste 12 jaar of ouder zijn om deze gevaarlijke tocht te mogen lopen of onder begeleiding van een ouder zijn. Liefst met vader en moeder!! .
brinkweg 31 10 15 031
Men moest door donkere gangen lopen, door modderpoelen of over drijfzand proberen te lopen maar ook langs geesten, grafstenen, valkuilen en zombie's zwaaiend met een scherpe zeis of met een kettingzaag die plotseling opdook en achter je aan kwam. Maar ook vampiers die plots uit hun graf te voorschijn kwamen, of je na een donkere tunnel je lieten schrikken of vast pakten en mee sleurden en vastzetten in het schavot.
Gelukkig kon men na deze zware tocht bijkomen en met een warme beker chocomelmelk je verhaal doen, aan een van de picknicktafels. Ook was er de mogelijkheid zelf een broodje te verwarmen boven de vuurkorven om, zo weer tot rust te komen van deze afschuwelijke spooktocht.
Het was weer een geslaagde avond, met dank aan alle vrijwilligers die het weer allemaal weer mogelijk hebben gemaakt!!
Klik op de bovenste foto voor meer foto's