Heeft u vragen over uw ziektekostenverzekering? Kom naar FormulierenHulp Rheden!

13 nov 2020, 7:17 Nieuws
formulierenhulp rheden
GEMEENTE RHEDEN - Wie in Nederland woont of werkt, moet een basisverzekering voor zorgkosten afsluiten. Verwacht u komend jaar zorg nodig te hebben dat niet onder de zorgbasisverzekering valt? Of overweegt u over te stappen naar een andere zorgverzekeraar?
Het overstappen naar een andere zorgverzekering dient voor 31 december geregeld te zijn.
Kom dus tijdig naar de FormulierenHulp Rheden op een van de drie inloopspreekuren. Een afspraak maken is niet nodig en de hulp is gratis. Neem uw huidige zorgverzekeringspolis en of brieven mee.
Ook helpen de vrijwilligers bij het invullen van andere formulieren en het begrijpelijk maken van moeilijke brieven. Er is een computer aanwezig om samen formulieren digitaal in te vullen of aan te vragen.

Inloopspreekuren:

  • Iedere maandag van 9:30 tot 11:30 in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren.
  • Iedere woensdag van 13:30 tot 15:30 in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.
  • Iedere donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden
U bent van harte welkom bij FormulierenHulp Rheden!
De uitvoering van de FormulierenHulp is in handen van vrijwilligersorganisatie Humanitas. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Meer dan 700 activiteiten zijn verdeeld over 6 thema’s: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies. In Rheden is Humanitas gericht op Home-Start, de Begeleide Omgangsregeling, Samen Sterker en Thuisadministratie. Dit jaar bestaat Humanitas 75 jaar.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .