Herbeleef de Giro d’Italia tijdens het evenement “Il Sequel Rosa”

11 apr 2017, 17:42 Nieuws
maarten tjallingii facebook team pa
RHEDEN - Een van de hoogtepunten in de acties van Team PA vorig jaar was die van de Roze Seat Ibiza. De opvallende auto die volgeplakt met sponsorlogo’s op diverse plaatsen in onze gemeente zichtbaar was.
Bij de doorkomst van de wereldbekende wielerkoers in Rheden stond de auto aan de voet van de Posbank. De Posbank waar Maarten Tjallingii geschiedenis schreef door het winnen van de bergtrui die dag.
Dit jaar heeft Team PA een actie georganiseerd waarin dit moment wordt herbeleefd.
Niemand minder dan Maarten Tjallingii zelf zal hierin centraal staan. Maarten liet een sterk staaltje zien van doelen stellen en het doelen halen. In het profpeloton krijgt niemand iets cadeau. Als je iets wil bereiken moet je durven. Durven dromen maar ook durven geloven in je dromen.
Hoe Maarten dit heeft aangepakt en beleefd gaat hij de deelnemers vertellen op 13 mei om 13:30 uur in het Paviljoen “De Posbank”. Hij neemt je mee in zijn droom en inspireert je met zijn verhaal! Om de ervaring compleet te maken fietsen de aanwezigen die dat willen, na afloop met Maarten een deel uit de etappe van de Giro 2016 over de Posbank.
Na deze middag ga je geïnspireerd naar huis. Wat is jouw doel?

Il Sequel Rosa