Het Dierens Mannenkoor en Music for All gezamenlijk in Kerstconcert

01 dec 2016, 14:58 Nieuws
repetitie 28 nov 16
DIEREN - Het Dierens Mannenkoor en het koor Music for All zijn gezamenlijk aan het repeteren om het kerstconcert van 16 december tot een groot succes te maken.
Music for All is een gemengd koor dat bekend staat om haar voorstellingen waarbij muziek en theater op een unieke manier gecombineerd wordt.
Music for All is bereid gevonden om het traditionele kerstconcert van het Dierens Mannenkoor extra luister bij te zetten. Beide koren verheugen zich erop om het publiek in kerstsfeer te brengen.
De koren zullen ieder nummers uit hun eigen repertoire zingen, en 5 nummers worden samen opgevoerd. Zo is bijvoorbeeld gekozen om “Candlelight Carol” en “Christmas lullaby” van de Engelse componist Rutte ten gehore te brengen.
De koren hebben op 28 november deze liederen samen geoefend. Beide dirigenten waren erg tevreden over het eerste resultaat.
‘De koorklank is in goede balans, de heldere damesstemmen zijn een goede aanvulling op de bekende koorklank van het mannenkoor’ aldus Arjan van Hees, dirigent van het Dierens Mannenkoor.
Alle koorleden hebben met veel plezier aan deze bijzondere repetitie meegewerkt en kijken uit naar de volgende repetitie. Hier zullen de puntjes op de i gezet worden.
Op het programma van de 16 december staan meer dan 20 nummers. Ook zal Judith Smeltink enkele declamaties verzorgen, om de kerstsfeer verder te versterken.

Zoals gebruikelijk wordt het aanwezige publiek de gelegenheid gegeven om enkele nummers mee te zingen.

Het kerstconcert wordt gehouden op vrijdag 16 december en begint om 20:00 uur.
Locatie: Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren.
De kaarten kosten € 10 en deze zijn te koop bij de koorleden en bij onderstaande verkoopadressen:
  • Primera, Callunaplein 2
  • Boekhandel Dieren (voorheen Bruna), Callunaplein 108.
  • Ook zijn er op de avond zelf kaarten te koop aan de zaal
Like op Facebook:
Op de foto: gezamenlijke repetitie