In de aanbieding, grijp uw kans!

12 jul 2015, 12:15 Nieuws
compentiekaart
REGIO - Jonge dame van 50+ niet oud of afgeschreven maar vol energie en hard toe aan een nieuwe uitdaging!
Wie ik ben?
Ik ben een vijftig jarige moderne dame, jong van geest met donkere (weliswaar geverfde) haren, bruingroene ogen en een aardig en humorvol karakter. Ik heb een hekel aan geraniums, laat staan dat ik daar achter wil gaan zitten. Ik heb veel levenservaring en kennis op een groot aantal vlakken, daarnaast wordt ik niet meer zwanger en is mijn kind zelfstandig.
Helaas stopt mijn huidige werk in augustus maar ik wil helemaal niet leven van andermans centen. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe werkgever die mijn kennis en ervaring naar waarde weet te schatten. Ik zoek iets in de sector receptioniste, gastvrouw, administratief, verkoop, zorg, organisatie, evenementen, computer, webshop enz. Liefst ca. 30 tot 35 uur per week in de regio van Dieren. Ik ben in het bezit van eigen vervoer. Ik wil gewoon ‘s morgens de deur uit gaan om avonds met een tevreden gevoel weer thuis komen.
Wat ik u kan beloven, is dat ik mijn werk vol overgave zal doen, met veel inzet en betrokkenheid. Dat ik klanten hoog in het vaandel heb staan en ze altijd oprecht en eerlijk zal behandelen, zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen. Dat ik er altijd naar zal streven, om samen met mijn collega’s de klus te klaren en daarbij zal proberen het beste bij elkaar naar boven te halen.
Bent u die werkgever die wel iemand kan gebruiken met veel ervaring en het geen probleem vindt dat die iemand 50+ is ?? Zoek dan niet verder want ik ben uw nieuwe arbeidskracht!
Wilt u meer informatie of mijn CV opvragen?
Stuurt u dan een berichtje naar: [email protected]