Industriepark de Kleefse Waard (IPKW) opent haar deuren voor jong en oud

03 okt 2016, 9:22 Nieuws
westervoortsedijk 1 10 16 001
REGIO - Afgelopen zaterdag opende het Industriepark de Kleefse Waard (IPKW) haar deuren, voor een Open Dag die in het teken stond van innovatie en techniek.

Er was zo veel te doen!

Er kwamen deze dag vele honderden bezoekers er was dan ook van alles te beleven, voor jong en oud. Bezoekers konden zelf hun handen uit de mouwen steken bij de vele stands, zoals; zelf dingen in elkaar zetten, storingen in een elektrische installatie zoeken, een muurtje metselen, muziek en dans, met een graafmachine werken, uitdeuken van een auto, computer spellen maken, motorcrossen op een elektrische motor of karten, meedoen aan een fietswedstrijd bij ome Joops Toer, een wedstrijd technisch lego bouwen en nog veel meer.
Naast shows, workshops en demonstraties waaronder een spectaculaire Flyboard show en een snelle Solar bootrace, gaf de brandweer demonstraties van onder andere auto's knippen en een woningbrand blussen, ook bergingsbedrijf van Amerongen was aanwezig met verschillende voertuigen.
De ouderen konden een rondje rijden in verschillende elektrische auto's waar onder een Tesla of een elektrische motor. Voor wie durfde was er een gelegenheid om langs een kabel van een van de hogere gebouwen naar beneden te tokkelen. Natuurlijk waren er ook verschillende Foodstands voor koffie, thee of fris of een snack. Ook kon men terecht bij het restaurant De Waard.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.
Het is de tweede keer dat dit festival werd georganiseerd, voor meer informatie kijk op: http://ipkw.nl/opendag