Innoforte brengt lied uit als ode aan de zorg

09 apr 2020, 14:25 Nieuws
innoforte coronalied
VELP - In deze tijden kunnen mensen die met de ouderenzorg te maken hebben wel een steuntje in de rug gebruiken. Of dit nu gaat om bewoners, cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers, familieleden of medewerkers. Innoforte heeft daarom opdracht gegeven voor het schrijven van een lied.
Dit lied is door componist Joop Vos op dinsdag 7 april 2020 uitgevoerd bij alle locaties van Innoforte. Ook is het nummer ten gehore gebracht bij Nieuw Schoonoord, daar levert Innoforte Zorg aan Huis.
Deze informatie heeft Innoforte heel bewust niet gedeeld met familie en vrijwilligers en dus ook niet met de pers. Zij vonden het onverantwoord om zelf een samenscholing te organiseren, waarbij het moeilijk is om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.
Van de tournee is wel een filmpje gemaakt dat ze graag met iedereen willen delen. Bewoners van de locaties waren zichtbaar geroerd en hebben genoten van de optredens.
Bekijk en luister hier het prachtige lied en de reacties van de zorgmedewerkers en de cliënten.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina , volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
innoforte3