Innovatiefonds gemeenten sluit op 16 september

13 sep 2016, 10:36 Nieuws
infomiddag
RHEDEN/ROZENDAAL - Met het Innovatiefonds Sociaal Domein willen de gemeenten Rheden en Rozendaal professionele zorgaanbieders, vrijwilligers en inwoners stimuleren om met plannen en ideeën te komen die bijdragen aan het verbeteren van het lokale zorgaanbod.
De 4e ronde loopt tot en met 16 september.
Iedereen doet mee
Gemeenten gaan meer dan voorheen uit van de eigen kracht van inwoners en zijn netwerk. De grootste verandering is dat gemeenten meer dan voorheen uitgaan van de versterking van de eigen kracht van inwoners en meer willen inzetten op preventie.
Als dat niet lukt, wordt er geprobeerd andere vrijwilligers in te schakelen. Vervolgens wordt meer ingezet op de samenwerking met en tussen eerstelijns zorgpartijen. Het Innovatiefonds moet vernieuwende ideeën opleveren die helpen deze omslag te realiseren.
Stuur uw voorstel in
Geïnteresseerden kunnen tot en met 16 september een innovatievoorstel voor het Sociaal Domein indienen. Dit kan alleen via het online formulier dat te vinden is via www.rheden.nl/innovatiefonds . Op deze website staan ook het vragenformulier, de achtergrondinformatie, de planning, spelregels en criteria.