Jonge vandalen vernielen spiegels en kentekenplaten in Dieren

31 jul 2016, 12:28 Nieuws
vernieling kentekenplaten politie dieren
DIEREN – Afgelopen zondagochtend kreeg de politie van Dieren de melding binnen dat er meerdere kentekenplaten van auto’s aan de Industrielaan gestolen zouden zijn.
Ook is er vanochtend melding gedaan van vernieling aan de Hellendaallaan, hier zijn van diverse auto's spiegels vernield.
De melder had afgelopen rond het middernachtelijk uur schreeuwende jongeren en breekgeluiden gehoord. Helaas heeft de melder op dat moment de politie niet gebeld.
De politie is vanochtend op onderzoek gegaan en heeft alle kentekenplaten terug gevonden in de omgeving. Ze lagen in vuilnisbakken en in het struikgewas. De kentekenplaten zijn teruggeven aan de rechtmatige eigenaren.
De eigenaren is alsnog aangeraden om aangifte te doen via internet. Mist u ook een kentekenplaat of is is er bij u een autospiegel vernield? Doe dan aangifte via internet!
Getuigen gezocht
De politie wil graag weten wie deze vernielingen heeft aangericht, heeft u informatie of iets verdachts gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.