Jongens C1 van MHC Dieren Zaalkampioen

10 feb 2017, 13:30 Nieuws
jongens c1 mhc dieren
DIEREN - De Jongens C1 van MHC Dieren zijn afgelopen weekend zaalhockeykampioen geworden. De zaalhockeycompetitie (die plaatsvindt tijdens de winterstop) kreeg afgelopen weekend een compleet andere wending.
De grootste concurrenten in deze poule, Deventer en Union, lieten punten liggen èn Dieren liet zich juist van haar allerbeste kant zien. De zinderende laatste wedstrijd werd met z’n allen nauwlettend gevolgd en een luid gejuich barstte los toen bleek dat Dieren dit kampioenschap in de pocket had!
Met 2 punten voorsprong was dit meer dan voldoende om een terechte winnaar te zijn.
Wat een topprestatie van Cedric, Gijs, Han, Hugo, Jasper, Jelle, Jurre, Paul, Ridder en Sam! Èn van de topcoach Jeroen Gerritsen natuurlijk. Hij heeft altijd het samen hockeyen vooropgesteld aan het winnen. En zie hier, wat een resultaat!
Nogmaals GEFELICITEERD jongens!
Papa's Pizza uit Eerbeek trakteerde het team aan het einde van deze topdag op overheerlijke pizza's in het eigen vertrouwde clubhuis.
Zoek jij nog een leuk team en lijkt hockeyen je tof? Stuur een mailtje naar [email protected]. Je bent van harte welkom bij de club. Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op: http://www.mhcdieren.nl