Jubileumeditie Halfvastenoptocht Angerlo trekt ongeveer 7.500 bezoekers

25 mrt 2019, 11:23 Nieuws
halfvastenoptocht angerlo 2019 3
REGIO - De Jubileumeditie van de Halfvastenoptocht in Angerlo op zondag 24 maart 2019 was bijzonder mooi en is goed verlopen. Er waren ongeveer 7.500 bezoekers die kwamen kijken naar de optocht.
Alle mooie carnavalswagens, loopgroepen, duo’s, individuen en dweilorkesten uit de verre omgeving kwamen allemaal naar Angerlo om nog één keer hun creatie te laten zien en/of te laten horen. Duizenden bezoekers hebben genoten van deze 20ste editie van de optocht.
Ruim 1000 deelnemers hebben gestreden voor de hoogste eer, ingedeeld in 9 categorieën en zijn beoordeeld worden door een deskundige jury op algemene indruk, originaliteit en carnavaleske uitstraling. Uiteraard waren er in alle categorieën geldprijzen te verdienen.
De prijsuitreiking vond zoals ieder jaar rond 16.30 uur plaats in de feesttent op het Wim Velsplein in Angerlo, onder de muzikale klanken van het orkest Cabrio.
De organisatie heeft er weer alles aangedaan om de bezoekers een prachtige dag te bezorgen en ook het weer heeft dat gedaan het was een prachtige zonnige dag. Het was zeker de moeite waard om naar de Halfvastenoptocht in Angerlo te komen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Kijk voor meer informatie en de uitslag van de wedstrijd op: http://www.halfvasten-angerlo.nl/