Jubileummagazine 60 jaar Toneelvereniging Micro

30 okt 2018, 14:38 Nieuws
fb overhandiging brunsveld
DIEREN - Toneelvereniging Micro uit Dieren viert dit jaar haar 60-jarig jubileum met een prachtig vormgegeven dubbeldik jubileummagazine.
In het voorwoord schrijft burgemeester Carol van Eert van Rheden: “De kluchten die Toneelvereniging Micro de afgelopen jaren op de planken heeft gebracht zullen bij menigeen de lachspieren hebben geprikkeld. En dat is wat we als mens in deze hectische wereld ook zo nodig hebben. Lachen is gezond en zorgt voor ontspanning!”
De burgemeester en zijn vrouw komen kijken naar de jubileumvoorstelling ‘Gezinsuitbreiding’ van Micro op zaterdagavond 3 november. Zondagmiddag geeft Micro ook nog een matineevoorstelling. In het 28 pagina tellende jubileummagazine komt ook Micro-oprichter Gerrit Brunsveld (foto)aan het woord. Een interview vol anekdotes, die de oudere Dierenaren zich beslist nog zullen herinneren. Zaal Wegman bijvoorbeeld, die geen toiletten had.
Het magazine is gratis af te halen bij Primera Sloot in Dieren en te downloaden op: http://micro-toneel.nl/Toneelvereniging-Micro-Jubileummagazine-2018.pdf