Kinderboerderij Rheden nu definitief dicht!

23 jun 2019, 10:34 Nieuws
sluiting kinderboerderij rheden 22 06 2019 1
RHEDEN - De Kinderboerderij was voor het laatst te bezoeken op zaterdag 22 juni 2019 daarna sluit het definitief de deuren, voorzitter van de stichting, Martin Heitink zag er geen heil meer in de kinderboerderij langer open te houden.
Zaterdag 22 juni 2019 waren voor de laatste keer de deuren open voor het publiek dat de gelegenheid nam afscheid te komen nemen, en de familie Heitink op deze manier een hart onder de riem te steken. De reden voor de sluiting is dat de stichting volgens eigen zeggen "er niet uit komt met de gemeente" en stopt daarom na 15 jaar met het in stand houden van de kinderboerderij.
“Al die jaren hebben tientallen vrijwilligers de kinderboerderij opgebouwd en zijn de dieren met liefde verzorgd. Eerder moest de kinderboerderij al driekwart van een terrein inleveren bij de gemeente vanwege een wandelroute die de gemeente zal gaan aanleggen” , aldus Martin Heitink.
“We hebben hier in 15 jaar zo veel energie in gestoken en iedere keer verzint de gemeente weer wat nieuws. De wil dat er een kinderboerderij is, is er nooit echt geweest vanuit de gemeente”.
Martin Heitink en zijn vrouw bedanken de 30 vrijwilligers en de sponsoren voor hun grote betrokkenheid en inzet. De onderstaande groepsfoto laat een deel van de aanwezige vrijwilligers zien. Zaterdag was de kinderboerderij aan de Brinkweg 1 in Rheden voor het laatst open van 10.00 tot 17.00 uur.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .

Lees ook:

sluiting kinderboerderij rheden 22 06 2019 19