Kroeseboomdag in Rheden

06 apr 2018, 23:45 Nieuws
kroeseboomdag 2018 1
RHEDEN – Voor de vierde keer werd er afgelopen vrijdag alweer de Kroeseboomdag georganiseerd door de Basisschool De Rheder Enk, De Mauritiusschool en Kinderopvang Puck & Co, met een rommelmarkt, activiteiten, en nog veel meer.

Er was van alles te doen:

Naast de rommelmarkt kon men kennis maken met verschillende sporten zoals voetbalclinics van SC Rheden en bij Tafeltennisvereniging Slagvaardig kon men tafeltennissen, korfballen met CKC Rheko of een lesje judo volgen bij WIK Judo.

Rad van Fortuin

Natuurlijk is er ook weer het bekende Rad van Fortuin, waarbij winkeliers uit Rheden weer veel mooie prijzen ter beschikking hadden gesteld. Het was het zeker de moeite waard om een gokje te wagen!

Muziek uit Rheden

Het Rhedense Fanfare Corps en de March & Showband Rheden verzorgden afwisselend voor een muzikale noot. Boerderij en Landwinkel De Munnikenhof was aanwezig met een aantal dieren en een productenkraam. Ook de Rhedense Schaapskudde was met een stand aanwezig.

Diverse spelletjes

Men kon broodjes bakken met Scouting Rheden, mee doen aan verschillende spellen, zich uitleven op een van de springkussens of geschminkt worden bij een kraam en er waren diverse hapjes te verkrijgen.
De Kroeseboomdag was van 17.00 tot 20.30 uur en was vrij te bezoeken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/kroeseboomdag