Lentelunch in de kerk van de Evangelische Gemeente Dieren

26 mrt 2017, 17:05 Nieuws
2017 03 25 dieren egd lentelunch 001
DIEREN - Zaterdag 25 maart was er in het kerkgebouw aan de mr. Aalbersestraat weer een activiteit van de Evangelische Gemeente Dieren, ditmaal een lunch waarvoor wijkbewoners uitgenodigd waren.

Contact is belangerijk

Omdat de Evangelische Gemeente Dieren het erg belangrijk vindt goede contacten te hebben met de wijkbewoners, had zij deze lunch georganiseerd. Een ieder was welkom om te genieten van het buffet met o.a. broodjes, salades en fruit.
Ook waren er soep en warme gerechtjes.

Wat speelt er

Een aantal leden van de kerk waren druk geweest om deze lunch voor te bereiden, anderen waren er om de gasten op te vangen en hen de weg te wijzen en een gesprek aan te gaan. Men was vooral nieuwsgierig naar wat de bezoekers vonden van het feit dat er een kerk in hun wijk staat. Ook wilde men te weten komen wat er speelde in de omgeving en waarmee men de wijkbewoners van dienst zou kunnen zijn.

Zij lieten zich de lunch goed smaken

Een vijftigtal bezoekers, kerkleden en wijkbewoners, lieten zich de lunch goed smaken. Er werd kennis met elkaar gemaakt en er waren goede gesprekken. Bij het naar huis gaan kregen de bezoekers een zakje zonnebloemzaad mee.

Wedstrijd

Hier is trouwens een wedstrijd verbonden. Wie de hoogste zonnebloem opkweekt, maakt kans op een pannenkoekenmaaltijd voor maar liefst 10 personen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.