Na 1,5 jaar bouwen is het zover, het Biljoenbad is klaar!

08 dec 2020, 20:24 Nieuws
biljoenbad velp 03 09 2020 0
VELP - Na 1,5 jaar bouwen is het zover, het Biljoenbad is klaar! Alles is getest, aangekleed en ingericht. Het is een schitterend bad geworden, geschikt voor alle levensfases en ideaal om fit te worden en te blijven. Op zaterdag 12 december wordt het Biljoenbad officieel geopend.
Sportbedrijf Rheden en gemeente Rheden nodigen je van harte uit om de opening live te volgen. Natuurlijk hadden zij dit moment graag met iedereen in het Biljoenbad willen vieren, maar door corona is dat helaas niet mogelijk.

Programma 12 december

We starten met een flitsende en energieke lipdub verzorgd door Studio26. Na een welkomstwoord door burgemeester Carol van Eert wordt het Biljoenbad met een druk op de knop spectaculair geopend door de wethouders Marc Budel en Gea Hofstede. Daarna zal host Sjoerd van Ramshorst (o.a. presentator Studio voetbal en oud- inwoner) samen met Rick Verdouw van Sportbedrijf Rheden laten zien hoe mooi het Biljoenbad is geworden en wat je er allemaal kan doen.
De uitzending is ook te volgen via biljoenbad.nl en via verschillende Facebookkanalen, waaronder https://www.facebook.com/rheden.nieuws.nl . Dus noteer 12 december 11.00 uur in je agenda want dit wil je niet missen!

Activiteiten openingsweek

Van 12 t/m 18 december zijn er allerlei activiteiten voor 1 euro in het Biljoenbad. Een aquacarrousel, seniorenfit op muziek, speciale kinderactiviteiten en een spectaculaire Drijf-inn filmavond. Ook start deze week het reguliere rooster. Houd de website www.biljoenbad.nl in de gaten voor het volledige programma. Inschrijven kan ook via de website. Alle activiteiten zijn volledig coronaproof.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .