Nederlandse Leeuwinnen aan de wandel in Rheden

29 jul 2017, 12:53 Nieuws
2017 07 29 nederlandse voetbaldames wandeling rheden 005
rheden.nieuws.nl
RHEDEN – De Nederlandse Leeuwinnen spelen vandaag de kwartfinale tegen Zweden op de Vijverberg in Doetinchem. Een belangrijke, spannende wedstrijd die ze moeten winnen willen ze in de race blijven voor het Europees Kampioenschap.
Ze logeren in het Sandton Hotel de Roskam in Rheden en bereiden zich vandaag voor op de wedstrijd door een wandeling vanuit het hotel de Roskam door de weilanden aan de overzijde van het hotel. Worth Rheden.
Zaterdagavond om 18:00 uur vindt de aftrap plaats van de wedstrijd, in het stadion De Vijverberg van De Graafschap in Doetinchem. Duizenden Nederlandse fans zullen naar Doetinchem komen.
Om het verkeer en de toestroom van fans, in goede banen te leiden wordt het aangeraden auto’s te parkeren op de daarvoor aangewezen plaatsen en gebruik te maken van de Pendelbussen. Parkeren bij het stadion is niet mogelijk. Op de IJsselkade staat een groot scherm waarop de wedstrijd ook te volgen is. Hier kunnen ook nog eens 8000 supporters genieten, aangeraden wordt om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen.
De Zweedse voetbaldames verblijven in het Van der Valkhotel aan de A12 te Duiven.
Eerder waren ook de dames van het Belgische voetbalelftal te gast bij Sandton Hotel de Roskam, The Belgian Red Flames trainden meerdere malen bij Sportcombinatie Rheden .
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Lees ook:

2017 07 29 nederlandse voetbaldames wandeling rheden 035