Nicole Olland en Constans Pos nemen afscheid

25 mei 2018, 11:52 Nieuws
afscheid nicole olland costans pos 2018 2
DE STEEG – Donderdagmiddag 24 mei namen Nicole Olland en Constans Pos afscheid van de politiek binnen gemeente Rheden. Beiden waren de afgelopen 4 jaar actief als wethouder van het college van B&W.
De afscheidsreceptie werd druk bezocht, ongeveer 175 van de 200 mensen die een uitnodiging hadden ontvangen waren aanwezig. Vanwege het mooie en warme weer was er gekozen om de receptie buiten op het gras naast het gemeentehuis te houden.
In de toespraak van burgemeester Carol van Eert, bedankte hij het tweetal voor hun grote inzet voor de gemeente Rheden.
“Ik heb jullie in korte tijd als burgemeester, als goede en bekwame wethouders leren kennen, en vind het jammer afscheid te moeten nemen.” Daarna wenste Carol van Eert hen al het goede en geluk in hun verdere leven en loopbaan toe. Als dank ontvingen zij vervolgens ieder een cheque, een prachtig boek en een mooie bos bloemen van de burgemeester.
Hierna bedankte Nicole Olland alle collega’s en aanwezigen voor de goede samenwerking bij de verschillende projecten waaraan zij mocht deelnemen, zoals bijvoorbeeld Traverse Dieren. Ook werden haar man en haar drie kinderen bedankt, zonder hun medewerking was het niet mogelijk geweest de vele uren op het gemeentehuis door te brengen.
Ook Constans Pos bedankte alle collega’s, verenigingen en organisaties en vooral de inwoners voor de prettige samenwerking. Ook hij bedankte zijn vrouw voor haar steun in zijn werk. Constans Pos verlaat niet de Rhedense politiek en is, gekozen raadslid voor GroenLinks voor de komende periode en zal ook de landelijke politiek blijven volgen. Hij gaat zich daarnaast verder toeleggen op zijn Bed & Breakfast in Dieren.