Nieuwe aanwinst voor Landgoed Avegoor

09 jan 2016, 15:50 Nieuws
natasja kramer
ELLECOMAvegoor">Landgoed Avegoor heeft een nieuwe directeur, vanaf 1 januari 2016 zwaait Natasja Kramer met de scepter op Landgoed Avegoor. Ze is van origine een echte horecavrouw, aj vanaf haar 15de is zij werkzaam in de horeca, ze heeft daarbij op bijna alle afdelingen ervaring opgedaan.
De laatste jaren heeft ze gewerkt bij Hotel de Wereld, Restaurant O Mundo welke sinds september 2013 valt onder de Jaap Venendaal Groep. Vanaf 2007 werkte ze daar als medewerkster bediening en stroomde al snel door tot directieassistente en later als operationeel manager van Hotel de Wereld, Restaurant O Mundo.
Ze kreeg niet alleen het hotel onder zich maar ook drie restaurants waarvan Restaurant O Mundo er één is, welke sinds 2009 bekroond is met één Michelinster. Het laatste jaar heeft ze haar kennis binnen de Jaap Venendaal Groep uitgebreid als salesmanager.
Nu gaat Natasja Kramer aan de slag als, directeur van Landgoed Avegoor. Welke ook onder de Jaap Venendaal Groep valt. Bij Landgoed Avegoor is men trots op deze nieuwe en ervaren directeur. Vol enthousiasme begint Natasja Kramer aan haar nieuwe uitdaging.
Natasja Kramer:
"Er zal er op verschillende vlakken worden geoptimaliseerd en met dit team van medewerkers en het gedeelde enthousiasme gaat dit bij Landgoed Avegoor zeker lukken!”

Landgoed Avegoor
Landgoed Avegoor
Het complex beschikt over 73 comfortabele viersterren hotelkamers, waaronder 5 suites tevens zijn er maar liefst 15 compleet ingerichte vergaderzalen. Het landgoed is gelegen op ongeveer 9 hectare grond, waar eveneens diverse evenementen georganiseerd kunnen worden. Ook beschikt landgoed Avegoor over twee restaurants:
Restaurant Avegoor
De keukenbrigade van Restaurant Avegoor staat voor eerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de internationale keuken in het algemeen en de mediterrane kookkunst in het bijzonder. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten die bij voorkeur betrokken worden van lokale leveranciers.
Trattoria & Grill Due
is ‘the place to be’ voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. De gepassioneerde chef de cuisine Giuseppe Zuddas verrast u na een lekker aperitief met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane.
Meer informatie:
Landgoed Avegoor, Zutphensestraatweg 2, 6955 AG, Ellecom, Tel.: 0313-430600 email: [email protected] , website: http://www.landgoedavegoor.nl
landgoed avegoor