Ondernemen voorbij de crisis

18 sep 2015, 10:10 Nieuws
ondernemersteam gelderland1
REGIO - Stichting Ondernemersteam Gelderland organiseert op donderdag 24 september een maandelijkse Informatie-, Inspiratie- en Inloopavond. Het thema van deze avond is “Ondernemen voorbij de crisis“.
Geertjan Groot zal een prikkelende presentatie houden over dit thema, met handreikingen voor het Nieuwe Ondernemen voorbij de crisis. Als ondernemer moet je durven en durven loslaten. Durf als ondernemer rustig met een blanco vel opnieuw te beginnen!
Na de presentatie is er volop gelegenheid kennis te maken met de leden van het Ondernemersteam Gelderland, vragen te stellen, vrijelijk te “sparren“ en te netwerken.
Kortom een avond vol inspiratie voor iedere (aspirant)ondernemer. Bij voldoende belangstelling gaan we over dit thema een workshop organiseren die de kennis over ondernemen voorbij de crisis nog meer verdiept.
De avond wordt gehouden in buurthuis De Poort, Van Heeckerenstraat 201, Velp. Inloop is vanaf 19.00 uur, de presentatie begint om 19.30 uur.
Voor contact en meer informatie kunt U een e-mail sturen naar [email protected] . Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage ter dekking van de onkosten wordt op prijs gesteld.
Over Ondernemersteam Gelderland
Kijk voor meer informatie op: http://www.ondernemersteamgelderland.nl
Kijk voor eerdere publicaties over ondernemen op: http://rheden.nieuws.nl/column