Onthulling van zonnepanelen bij jarig RHEKO

30 mei 2016, 19:09 Nieuws
ijsselsingel 28 5 16 002
RHEDEN - Op zaterdag 28 mei heeft de Rhedense korfbalclub RHEKO in een feestelijke bijeenkomst haar zonnepanelen officieel in gebruik genomen en tevens haar 55ste jubileum gevierd.
Wethouder Constans Pos verrichtte op deze zonovergoten en drukbezochte dag de symbolische ingebruikname van de zonnepanelen. Hij complimenteerde RHEKO met de aanschaf van de zonnepanelen en de andere activiteiten voor verduurzaming.
Ook roemde hij de crowdfunding-actie van RHEKO als een voorbeeld voor andere verenigingen en was hij blij te horen dat de werkgroep Duurzaamheid klaar staat om andere verenigingen van tips en adviezen te voorzien.
Na de officiële handeling ging het feest door met de laatste competitiewedstrijden van het seizoen (met wisselende resultaten), een kampioenenparade, een barbecue en de ‘RHEKO’s got talent’ feestavond.
RHEKO heeft de zonnepanelen in februari 2016 door de firma Solix laten plaatsen op het clubhuis, de Korf, om haar steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.
De bijbehorende crowdfunding-actie was een groot succes, met dank aan leden, sponsoren en anderen die de club een warm hart toedragen. Door de eigen opwekking van elektriciteit en aanvullende energiebesparende maatregelen zal RHEKO niet alleen groener, maar ook financieel krachtiger worden.
Voor meer informatie over de stand van zaken met betrekking tot RHEKO’s duurzaamheid en de crowdfunding kunt u contact opnemen via [email protected] .
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.