Open dag bij Het Velps Middagkoor

20 sep 2016, 17:35 Nieuws
velpermiddagkoor
VelperMiddagkoor
VELP - Weleens gehoord van Het Velps Middagkoor? Het is een gemengd koor dat repeteert in de kerk van NPB aan de Dr Fabiusstraat 12 te Velp. Maar de leden komen overal vandaan, het is niet alleen een koor voor Velpenaren, dus...
Komt u uit een van de steden of dorpen rondom Velp dan bent u van harte welkom om op 27 september vanaf 14.00 uur tot 15.45 uur (met pauze) de repetitie bij te wonen.
Als u op dinsdagmiddag vrij bent en u zoekt een leuk, prettig koor, dat houdt van uitdagingen, dan bent u nooit te jong of te oud om bij het koor te komen zingen. Zij houden zich niet alleen bezig met populaire deuntjes, maar gaan er ook voor om een mooi stuk in te studeren onder leiding van de dirigent Ton de Waal met pianobegeleiding.
Dit alles in een fijne, sociale sfeer. Geen stemtesten en als u thuis wilt blijven zingen, mag dat, maar is niet verplicht.
Het koor kan heel goed tenoren, bassen en alten gebruiken, maar als u toevallig een andere stemsoort heeft, bent u ook van harte welkom. Dus waarom zou u het gewoon niet eens proberen?
Informatie bij: mevrouw Tiny Frentrop, voorzitter, tel. 026-3515442 of via e-mail [email protected] .Op de website www.velpsmiddagkoor.nl kunt u ook nog heel veel informatie over bijvoorbeeld het repertoire en foto's vinden.
De leden van het koor ziet u graag op 27 september om 14.00 uur in de Dr Fabiusstraat 12 te Velp.