Open dagen bij zorglocaties van Attent Zorg en Behandeling

06 mrt 2017, 16:49 Nieuws
wzw17 logo rgb
REGIO - De zorglocaties van Attent Zorg en Behandeling zetten hun deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 13 t/m 18 maart 2017. Inwoners, familieleden, omwonenden en iedereen die geïnteresseerd is in ouderenzorg is van harte welkom!
U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen op de zorglocaties tijdens de Week van de Zorg en Welzijn.
Ook dit jaar hebben de medewerkers van Attent Zorg en Behandeling weer een informatief programma samengesteld in Dieren, Doesburg, Rheden, Arnhem en Elst. Heel graag ontvangen zij u tijdens deze week.

Wat is er te doen?

In de verschillende regio’s zijn diverse informatiemarkten met informatie over wonen, werken en opleidingsmogelijkheden bij Attent.
Dieren
Open avond Intermezzo, Beverode, Hofstaete, De Oude Plataan en Attent Zorg Thuis
Dinsdag 14 maart
Locatie: Intermezzo, Harderwijkerweg 1 in Dieren
Tijd: 18.30- 21.30 uur
Avondvullend programma met informatie-stands voor de thuiswonende cliënt, over langdurende zorg, werk- en opleidingsmogelijkheden en vrijwilligerswerk binnen Attent. Als afsluiting kunt u genieten van de voorstelling “Laladeliefde”.
Doesburg
Open Inloop Attent Zorg Thuis, St. Elisabeth en De Hessegracht
Dinsdag 14 maart en donderdag 16 maart
Locatie: IJSSELZICHT, Van Brakellaan 54 in Doesburg
Tijd: 14.00- 16.00 uur
Tijdens deze middagen zijn er informatie-stands voor de thuiswonende cliënt, over langdurende zorg, werk- en opleidingsmogelijkheden en vrijwilligerswerk binnen Attent.
Rheden
Open Dag, Rhederhof, De Boomgaard, Kastanjehof en Attent Zorg Thuis
Maandag 13 maart
Locatie: Rhederhof, Worth Rhedenseweg 45 in Rheden
Tijd: 14.00- 18.00 uur
Er is een uitgebreide informatiemarkt over de verschillende thema’s die vaak gepaard gaan met het ouder worden. Tevens kunt u zich laten informeren over werk- en opleidingsmogelijkheden en vrijwilligerswerk binnen Attent. Medewerkers van De Boomgaard (Rheden) en Kastanjehof (Velp) zijn ook aanwezig met informatie over deze huizen.
Arnhem
Open Dag, Regina Pacis (in samenwerking met Vreedenhoff en Insula Dei)
Zaterdag 18 maart
Locatie: Regina Pacis, Velperweg 158 in Arnhem
Tijd: 10.00- 15.00 uur
Attent Zorg Thuis, clientadviseurs en medewerkers van Personeelszaken en Opleidingen informeren u graag over het wonen en werken bij Regina Pacis.
Elst
Open Dag Tertzio en Attent Zorg Thuis
Zaterdag 18 maart
Locatie: Tertzio, Bachstraat 29 in Elst
Tijd: 10.30- 13.30 uur
Tijdens deze open dag staan de behandelaren, die gespecialiseerd zijn in ouderenzorg, u graag te woord. Zij informeren en adviseren u op deze dag graag over de verschillende thema’s die vaak gepaard gaan met het ouder worden. Maar kennis met de behandelaren in uw wijk!

Over Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van zorg en behandeling aan vooral ouderen in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Attent doet dit vanuit twaalf zorglocaties. Attent vindt dat mensen, ook als ze ouder worden, zo lang mogelijk thuis moeten kunnen blijven wonen. Lukt dit niet dan biedt Attent een beschermde woonomgeving, ook voor cliënten die zich door hun ziekte op een manier gedragen die moeilijk past bij andere cliënten.
Bij Attent spannen ongeveer 1.200 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om aan meer dan 1.200 cliënten zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.
Meer informatie over de Week van de Zorg vindt u op www.attentzorgenehandeling.nl