Paasactie in centrum Velp

17 mrt 2018, 13:55 Nieuws
paaseitjes
VELP - De ondernemersvereniging Veelzijdig Velp start vanaf dinsdag 20 maart met een haar paasactie's in het centrum van Velp.
Tot zaterdag 31 maart ligt de etalage aan de Hoofdstraat 104 vol met chocolade paaseitjes. Iedereen mag een poging wagen om het juiste aantal eitjes te tellen of te raden. De winnaar wint een reusachtig chocolade paasei van bijna 40 cm hoog en 1,7 kilo zwaar.
In 2017 werd dit spel gedurende één dag nog buiten gespeeld. De komende twee weken krijgt men veel meer tijd om de etalage te bekijken en een gokje te wagen. Aan het spel mag éénmalig deel worden genomen door een formulier te halen bij Fotohuis Velp, hoofdstraat 164, het juiste aantal eitjes daarop in te vullen en deze in de brievenbus van nummer 104 te doen.De actie sluit op zaterdag 31 maart om 16.00 uur.Notaris De Kroon zal meteen daarna uit de juiste oplossingen de winnaar trekken. Uitreiking van de prijs is nog diezelfde middag.

In dezelfde periode start nog een tweede actie.

Ergens in het centrum van Velp wordt een Gouden ei verstopt. De vinder van het ei maakt kans op een waardecheque van € 50,00, te besteden bij een van de aangesloten winkeliers. Deelname aan dit spel is eveneens kosteloos. Tot zaterdag 31 maart 16.00 uur heeft men de tijd om het ei te zoeken. Op de Facebookpagina van Veelzijdig Velp worden regelmatig hints gegeven.
Eenmaal gevonden moet van de locatie een foto van worden gemaakt en met een bericht naar 0624166241 worden gestuurd. Er mag slechts eenmaal per persoon worden deelgenomen. Notaris De Kroon gaat ook bij deze actie bepalen wie de uiteindelijke winnaar van de waardecheque is.
Voor meer informatie www.veelzijdigvelp.nl en op de Facebookpagina