Poes Poppy is gelukkig weer thuis na 12 dagen avontuur

17 jul , 20:56 Nieuws
poppy ilja van der togt
VELP - Poes Poppy is gelukkig weer thuis na een avontuur van maar liefst 12 dagen. Haar verdwijning bracht een periode van onzekerheid en spanning voor haar baasjes, die alles in het werk stelden om hun geliefde huisdier terug te vinden.

Geen middel werd onbenut gelaten

Op woensdagavond 3 juli kwam Poppy niet thuis, het begin van een lange zoektocht. Haar baasjes lieten geen middel onbenut en brachten elke denkbare dierenpagina op Facebook op de hoogte, verspreidden flyers en riepen zelfs de hulp in van de speurhonden van Zoekteam Midden Gelderland. Deze fantastische mensen met een groot hart voor andermans huisdieren boden hun hulp aan in de zoektocht.
(Tekst gaat verder onder de foto)
Poes Poppy herenigd met haar blije baasjes na een avontuurlijke 12-daagse zoektocht in Velp
Poes Poppy herenigd met haar blije baasjes na een avontuurlijke 12-daagse zoektocht in Velp

Na een tijdje werd Poppy gespot

In de eerste dagen leek Poppy van de aardbodem verdwenen. Er was geen spoor van haar te bekennen. Maar al snel kwam er een eerste zichtmelding: Poppy was gespot in een voortuin, en ook de buurman bevestigde dit. Een oplettende mevrouw had zelfs een foto van Poppy gemaakt, op Facebook gespeurd en uiteindelijk het baasje weten te informeren. Zoekteam Midden Gelderland kwam vervolgens met warmtecamera's en een vangkooi om te assisteren bij de zoektocht.
De buurtbewoners reageerden allemaal even hartelijk en geïnteresseerd. Veel tuindeuren werden geopend in de hoop Poppy te vinden, maar helaas zonder resultaat. Twee dagen later volgde er een tweede zichtmelding vanaf de Overhagenseweg en weer een paar dagen later werd ze gespot op de Talingsingel.
Tijdens een allerlaatste zoekrondje vonden haar baasjes Poppy eindelijk zelf op de stoep van de Talingsingel. De opluchting en vreugde waren enorm!

Bedankt!

Via deze weg willen de baasjes van Poppy iedereen bedanken voor het meedenken, zoeken en sturen van lieve berichten. De steun van de gemeenschap heeft hen enorm geholpen tijdens deze moeilijke periode.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  wekelijkse nieuwsbrief. 
Adverteren op rheden.nieuws.nl? Bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.