Posbank Trial dit jaar op zondag 4 oktober

05 sep 2015, 14:42 Nieuws
posbankloop trial
REGIO - De Posbank Trial vindt dit jaar plaats op zondag 4 oktober en niet in het weekend van 26 en 27 september. Dat weekend werd te vol, hierdoor heeft de organisatie van de Posbank Trial, er voor gekozen deze een weekend later te laten plaatsvinden.
Volgens de organisatie is het deelnemersaantal goed en gaat waarschijnlijk het aantal van afgelopen jaar overschrijden. Er kan nog tot en met 25 september ingeschreven worden via https://inschrijven.nl/formulier?id=2015100400617&ag=j&tl=nl .
Het parcours is licht gewijzigd met als toevoeging de 7,5 kilometer, dus ook voor de minder ervaren trailers of zij die het een keer willen proberen is er een korte afstand. Deze renners lopen door het bos richting de golfbaan in Rozendaal en terug. Het parcours van de 15 kilometer gaat dan door naar het Rozendaalse Veld en renners van de 30 kilometer pakken er een lus door het Deelerwoud bij.
Er zijn redelijk veel singletracks (kleine paadjes) en prachtige uitzichten. Op de 30 kilometer is er een verzorgingspost bij het viaduct in Groenendaal. De korte afstanden hebben verzorging bij de finish deze is net als afgelopen jaar achter de gebouwen van Scouting de Markesteen en Camping Beekhuizen te Velp.
De organisatie is weer erg blij dat ze van beide gebruik mogen maken, het is voor de Posbank Trail een perfecte locatie. Ze kan op deze manier een prachtig stuk van de Veluwezoom en Veluwe laten zien aan de renners. De organisatie is tevens erg blij met de medewerking van alle natuurbeheerders.

Kijk HIER voor meer informatie en het programma.

2014 09 27 trial pbl 044